Nexe u Našicama bolje od Borca

SEHA liga

Nexe u Našicama bolje od Borca

Adnan Beganović

U okviru 21. kola Regionalne lige rukometaši Nexea danas su savladali banjalučki Borac (28:23).

Izabranici Dragana Markovića pretrpjeli su deveti poraz u Regionalnoj ligi. Nexe je večeras sasvim zasluženo savladalo rukometaše bh. predstavnika, koji su većim dijelom prvog poluvremena bili u vodstvu, te su na odmor otišli sa tri gola viška (15:12).

Međutim, u drugom poluvremenu izabranici Kasima Kamenice su ubacili u brzinu više i uspjeli su preokrenuti rezultat u svoju korist.

Kod Borca najefikasniji su bili Trivundža sa 7 i Panić sa 5 golova, dok su Markotić i Franjo Lelić sa po 6 golova bili najefikasniji kod Nexea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.