Nježić: Primili smo dosta lakih golova

Rukometaš Borca nakon poraza od Izviđača

Nježić: Primili smo dosta lakih golova

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca poraženi su sinoć u prvoj utakmici Lige za prvaka prvenstva Bosne i Hercegovine u Ljubuškom od Izviđača rezultatom 28:24.

Držali su se izabranici Ratka Đurkovića sve do sredine prvog poluvremena, kada je do izražaja došao kvalitet domaće ekipe, koja do kraja prvih 30 minuta prednost samo povećava.

U drugom dijelu, Velikan iz Gospodske istopio je prednost aktuelnog šampiona, ali snage za potpuni preokret crveno-plavi ipak nisu imali.

Svoje viđenje jučerašnjeg meča, kazao je jedan od mladih igrača koji su praktično eksplodirali ove sezone u Premijer ligi BiH.

"Loše smo stajali u odbrani. Primili smo dosta lakih golova što nam se nije smjelo dešavati. Kontra napade nismo brzo i efikasno realizovali. Bekovi i pivot Nikolić su nam pravili velike probleme", izjavio je za SportSport.ba rukometaš Bora, Miloš Nježić.

Naredni meč, banjalučki sastav igra već u subotu, a gdje gostuju ekipi Konjuha u Zavidovićima.

"Ekipa Konjuha nije niti malo naivna. Igraju dobro, a to su pokazali time što su osigurali Ligu za prvaka. Vjerujem da ukoliko budemo pravi, možemo stići do pobjede", dodaje Nježić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti