Njima je Zagreb kao crvena krpa bikovima

Trener Zagreba uoči duela sa Bosnom

Njima je Zagreb kao crvena krpa bikovima

Adnan Beganović

Uoči duela 7. kola lige prvaka za rukometaše u kojem naš prvak Bosna BH Gas gostuje u Zagrebu, trener hrvatske momčadi Nenad Kljajić je na press konferenciji rekao da njegovi izabranici ne smiju potcijeniti Studente.

"Bosna nam je ostala dužna. Ove sezone odigrali smo dva loša poluvremena, drugo protiv Bosne i prvo protiv Flensburga. Igrači Bosne dolaze jako motivirani, njima je Zagreb kao crvena krpa bikovima", prenosi Index.hr izjavu trenera Zagreba.

"Ne smijemo potcijeniti protivnika. U Sarajevu smo ušli u utakmicu sa stavom, lako ćemo i to nas je koštalo. Da smo se na samom početki odlijepili, drugačije bi završilo", dodao je Kljajić, dok je David Špiler izjavio:

"Favoriti smo i ne bježimo od toga. Atmosfera u svlačionici i na tribinama je sjajna, a ja lično nisam zadovoljan svojim igrama jer mislim da mogu dati mnogo više."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.