Novi porazi Izviđača i Sloge

Novi porazi Izviđača i Sloge

A. Beganović

U okviru 17. kola SEHA lige bosanskohercegovački predstavnici, Sloga i Izviđač, pretrpjeli su nove poraze. Sloga je poražena na gostovanju kod Meškov Bresta (38:28), dok je Izviđač poraz upisao na gostovanju kod Nexea (27:25).

Rukometaši Sloge nisu uspjeli pružiti ozbiljniji otpor favoriziranom Meškovu, kojeg su do pobjede vodili Yury Tatarin sa osam, te Nerijus Atajasev sa pet pogodaka.

S druge strane u redovima bh. predstavnika najefikasniji su bili Vladimir Antonović sa sedam, te Danijel Vukičević sa šest gpogodaka.

Izviđač je pružio solidan otpor Nexeu, ali na kraju su mladi Skauti morali čestitati domaćinu. Kod Nexea su najefikasniji bili Marko Mrđenović sa pet, te Marin Varvodić, Šime Ivić i Albin Eter sa po četiri pogotka, dok su Nenad Zeljić sa sedam, te Josip Ereš sa šest pogodaka bili najefikasniji kod Izviđača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti