Novi porazi Sloge i Borca

Novi porazi Sloge i Borca

A. Beganović

U okviru 15. kola SEHA lige odigrana sU tri susreta, a bosanskohercegovački predstavnici Sloga i Borac ponovo su upisali poraze.

Borac je u Banja Luci dočekao Vardar, te je pretrpio poraz rezultatom 28:22. Kod Vardara su najefikasniji bili Vukašin Rajković sa šest, te nekadašnji igrač Bosne Igor Karačić i Miloš Dragaš sa po četiri gola, dok je kod Borca Igor Rađenović sa četiri gola bio najefikasniji.

Rukometaši Sloge na gostovanju kod Lovćena pružili su dobru igru, ali su na kraju ipak poraženi (33:30), a u derbiju kola Zagreb je u Našicama nadigrao Nexe (28:18).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti