Novi trijumf Studenata: Na Mojmilu pao Kakanj

Premijer liga za rukometaše

Novi trijumf Studenata: Na Mojmilu pao Kakanj

A. Beganović, foto: A. Balić

U okviru 11. kola Premijer lige za rukometaše Bosna BH Telecom je večeras na Mojmilu bez većih problema savladala Kakanj (34:23).

Mlada momčad Studenata opravdala je ulogu favorita i tokom svih 60 minuta bila je mnogo bolja od gostiju iz Kaknja. Pitanje pobjednika odlučeno je već u prvom dijelu kada su izabranici Zuhdije Korkarića napravili prednost od sedam golova (19:12).

U drugom dijelu Korkarić je pružio priliku i igračima koji imaju manju minutažu, a zanimljivo je da se čak 12 Studenata upisalo u listu strijelaca.

Najefikasniji u redovima Bosna BH Telecoma bili su Vedran Delić sa osam, te Anes Bečić i Adis Hrbat sa po četiri gola, dok je Nedžad Zaimović sa osam golova bio najefikasniji kod Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije