Odgođena Evropska prvenstva U-20 i U-18 za rukometaše

Odgođena Evropska prvenstva U-20 i U-18 za rukometaše

A. Beganović

Teška epidemiološka situacija u svijetu ponovo je ozbiljno prijeti sportu.

Naime, sve više je takmičenja, istina omladinskih, koja se odgađaju, a da je tako govore i informacije koje dolaze iz Evropske rukometne federacije.

Čelni ljudi evropskog rukometa odgodili su Evropska prvenstva U-20 i U-18 koja su se trebala igrati u januaru naredne godine.

Evropsko prvenstvo za igrače do 18 godina trebalo se održati u Sloveniji, a za igrače do 20 godina u Hrvatskoj, a još uvijek nema ingormacija o novom terminu.

Na kraju dodajmo i da Evropska prvenstva za rukometašice do 17 i 19 godina još uvijek nijsu odgođena, a planirano je da se održe u julu i avgustu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi