Osmina finala LP: Vražalić i Vranješ protiv Terzića

Obavljeno žrijebanje

Osmina finala LP: Vražalić i Vranješ protiv Terzića

Adnan Beganović

Danas je u Beču održano žrijebanje parova osmine finala Lige prvaka za rukometaše, a voljom žrijeba odlučeno je da između ostalog snage odmjere Ademar i Veszprem.

U osmini finala Lige prvaka između ostalog igrat će Ademar i Veszprem. Biće to duel ekipa koje u svojim  redovima imaju i bosanskohercegovačkih rukometaša. U Ademaru nastupaju Vladimir Vranješ i Faruk Vražalić, dok boje Veszprema brani Mirsad Terzić.

Atletico Madrid, čije boje  brani Adnan Šabanović., u osmini finala igrat će protiv Fuchse Berlina, dok će  derbi osmine finala igrati Čehovski medvedi i Kiel.

Osmina finala Lige prvaka:
Bjerringbro - Barcelona
Ademar - Veszprem
Szeged - Kielce
Celje - HSV
Medvedi - Kiel
Dinamo - Metalurg
Atletico - Fuchse
Gorenje - Flensburg

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.