Otpočela Seha Liga, Veszprem tijesno slavio protiv Meshkova, pobjeda Zagreba u Šapcu
Povratnik u ligu Telecom Veszprem startao je pobjedom protiv Meshkov Bresta

Vojvodina savladala našički Nexe

Otpočela Seha Liga, Veszprem tijesno slavio protiv Meshkova, pobjeda Zagreba u Šapcu

Utakmicom u novosadskoj dvorani Spens između Vojvodine i našičkog Nexea počelo je novo izdanje SEHA rukometne lige. 

Novosađani su sigurnom igrom slavili 29:23 i pobjedom otvorili novu sezonu. Ovčina i Nikolić s po 5 golova najbolji kod domaćina a Dumenčić s 4 kod poraženog Nexea.

Pobjedom od 29:28 su natjecanje otvorili i rukometaši mađarskog Telekom Veszprema na teškom gostovanju kod Meshkov Bresta. Schmidt sa 6 golova najbolji kod Mađara dok su Tonnesen i Manaskov zabili po 4 gola. Mirsad Terzić je u svojoj minutaži zaradio samo jedno isključenje od 2 minute. Kod domaćih Đukić sa 8 i Panić sa 7 daleko ispred ostalih.

Pobjedom je u ligu krenuo i PPD na gostovanju u Šapcu kod nekada najbolje europske momčadi Metaloplastike. Bivši igrač Izviđača David Mandić i Zlatko Horvat s po 6 pogodaka najbolji kod Zagrepčana dok su tim iz Šapca predvodili Babić i Matičić sa po 5 golova. Konačni rezultat utakmice bio je 28:25 za PPD Zagreb. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi