Partizan stiže u Mostar
Ekipa Partizana

Mostar domaćin Međunarodnog rukometnog turnira

Partizan stiže u Mostar

M. Maksimović

Narednog vikenda 7. i 8. januara, Mostar će biti domaćin Međunarodnog rukometnog turnira ''Mostar 2009''. I ove godine će ljubitelji rukometa u gradu na Neretvi moći uživati u kvalitetnom rukometu.

Organizatori, čelnici RK Velež su napravili jedan iskorak u organizaciji ovog turnira, pa će tako ove godine na turniru učetvovati beogradski Partizan, visočka Bosna, Radnički iz Kragujevca, Metković uz dva kluba iz Mostara, Zrinjski i domaćin Velež.

U grupi A će igrati Velež, Radnički i Metković dok ćemo u grupi B gledati duele Partizana, Bosne iz Visokog i Zrinjskog. Turnir će biti otvoren zvanično u subotu u 12 sati, a prvu utakmicu na turniru igraju Radnički iz Kragujevca i Metković. U subotu će se odigrati sve utakmice po grupama, njih šest nakon čega će biti poznat plasman na tabeli. U nedelju se igraju utakmice za plasman, a finalna utakmica je na rasporedu od 14 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.