Pobjeda Borca u Zenici

Premijer liga za rukometaše

Pobjeda Borca u Zenici

Arena Zenica primila je večeras oko 700 gledalaca koji su bili željni pobjede, ali je nisu dobili.

Čelik nakon sedam poraza nastavio istim putem i ostvario i osmi poraz, ovaj put od Borca .

Čelik  je utakmicu otvorio sa mnogo energije koja je vremenom slabila, pa je Borac to iskoristio. U prvom dijelu prvog poluvremena, Čelik je uspio povesti sa 3 gola razlike, ali nakon jednog time outa, sve je krenulo naopako. Ubrzo Borac dolazi u vodstvo koje zadržava do kraja susreta. Utakmica je završena rezultatom 26:34 u korist Borca.

Čelik je igrao veoma oštro i borbeno, Prskalo je svome timu pomogao sa čak 12 golova dok su iza njega bili Begagić i Bajramović sa po 6 pogodaka, dok su kod gostiju najviše pokazali Panić i Mikić sa po 9 pogodaka.

S ovim porazom Čelik je ostao na 11 mjestu sa 11 odigranih utakmica od kojih su 2 pobjede, 8 poraza i 1 utakmica je odigrana neriješeno, posljednji na tabeli iza Čelika je Gradačac sa vrlo sličnom situacijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.