Pobjednički selfie u svlačionici rukometnih Zmajeva!

Bolji u gostima od Finske

Pobjednički selfie u svlačionici rukometnih Zmajeva!

Endin Čaušević

Bh. rukometaši pobijedili su danas u gostima selekciju Finske sa 30:26 u okviru 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Rukometni Zmajevi napravili su veliki korak ka plasmanu na EP pobjedom u Finskoj do koje smo došli u samom finišu utakmice. Iako smo imali prednost tokom većeg dijela meča i po šest golova razlike na kraju smo spašavali bodove.

Finci su uspjeli da dođu na samo gol razlike, no odličnom igrom u samom finišu naša ekipa uspjela je da riješi meč i na kraju ostvari veoma bitnu pobjedu.

Cijeli tim danas je dao svoj maksimum, a već za nekoliko dana nas očekuje novi okršaj s Finskom i to u tuzlanskom Mejdanu.

Naravno, odmah nakon meča osvanuo je i selfie iz svlačionice i zaista naši rukometaši imaju dosta razloga za slavlje. No, sigurno je da će već sutra biti mislima okrenuti ka drugom meču protiv Finske.

Fotografija Muhameda Tore Toromanovića.

Top Komentari

Zmajbosnjacki9295
Kad se selfi stavlja poslje finske, onda bolje da sjedimo kuci i gledamo preko teve uz kokice naravno
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi