Polufinale za proslavu jubileja
Bosna SO je igrala i protiv slavnog Ciudad Reala

Bosna SO pred revanš sa Schaffhausenom

Polufinale za proslavu jubileja

Rukometaši Bosne SO optimisti su uoči revanš susreta četvtrtfinala Kupa kupova protiv ekipe Kadetten iz Schaffhausena.

”Studenti” će pokušati dostići pet golova zaostatka sa koliko su poraženi u prvom duelu. Podsjetimo, za prolazak u polufinale Bosna će morati slaviti sa šest golova prednosti (22:27 u prvom duelu).

“Nismo zadovoljni rezultatom iz prve utakmice jer je mogao biti povoljniji. Na to su uticale naše greške u finišu, mali pad koncentracije, ali i neke sudijske odluke koje su išle na našu štetu. No, ne smijemo se vraćati unazad. Idemo po trijumf koji nas vodi u polufinale, a uvjeren sam da ćemo se radovati s obzirom da je kvalitet na našoj strain”, kazao je Vojislav Rađa, trener Bosne SO.

Meč će se igrati u dvorani “Ramiz Salčin - Mojmilo” u subotu od 20 sati, a treba kazati da će ovo “studentima” biti jubilarni, 50. nastup u euro kupovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.