Posljednja provjera pred Kaustik

RK Bosna SO gostuje kod Kotor Varoši

Posljednja provjera pred Kaustik

U prvom susretu drugog dijela sezone u rukometnoj Premijer ligi BiH, aktuelni prvak Bosna SO gostuje sutra (subota, 7. februara) kod Kotor Varoši u 12. kolu domaćeg prvenstva.

Kotor Varoš će teško moći predstavljati ozbiljnijeg protivnika „studentima“, s obzirom da se ipak radi o jednom od kandidata za preseljenje u niži rang takmičenja nakon ove sezone.

Međutim, ovaj će susret dobro doći sarajevskim rukometašima pred dva možda najvažnija susreta ove sezone. Bosna SO 13. i 15. februara igra dvomeč sa ruskim Kaustikom u okviru polufinala Kupa pobjednika kupova.

Susret sa Kotor Varoši biće ujedno i posljednja provjera Bosne Sunce osiguranje uoči dolaska Kaustika, a sve osim pobjede sarajevske ekipe predstavljalo bi prvorazrednu senzaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.