Potpisana lopta u pravim rukama
Dodjeljena prva nagrada u našem SMS kvizu

Nagrađeni u SMS kvizu SportSport.ba

Potpisana lopta u pravim rukama

M. Skaka, foto: Branimir Prijak

Dobitnik lopte sa potpisima svih igrača RK Bosna danas je preuzeo svoju nagradu, a čini se da je ona završila u pravim rukama. Mladi Aid Obradović umalo je pogodio rezultat utakmice RK Bosna - Kaustik i prvi je nagrašeni u našem SMS kvizu.

Aid danas nije krio svoje oduševljenje zbog "vrijednog trofeja".

"Obožavam rukomet i košarku, a košarku i treniram u KK Spars.", rekao nam je Aid. "SportSport.ba čitam svaki dan i poruku sam poslao samo onako, nisam se nadao da ću baš ja biti najbliži i osvojiti nagradu. Zaista ne mogu da vjerujem da sam baš ja osvojio loptu sa potpisima svih igrača koje uživam gledati u dresu ekipe za koju navijam."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije