Potvrđeno: Arnaudovski napao Smajlagića

Tužilaštvo istražuje slučaj

Potvrđeno: Arnaudovski napao Smajlagića

Trener rukometaša sarajevske Bosne BH Gas Irfan Smajlagić pretrpio je lakše tjelesne povrede nakon sukoba sa rukometašom Ristom Arnaudovskim, potvrđeno je za SportSport.ba iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Naime, policija Kantona Sarajevo sinoć je dobila poziv za intervencijom iz KSC Skenderija, gdje je RK Bosna BH Gas imala trening.

"Dana 17. 10 u 20:25 sati policijske snage su intervenisale u KSC Skenderija. I. S je prijavio kako ga je fizički napao R. A. Nakon uviđaja, obavljen je razgovor sa R. A., a njegov je slučaj potom prebačen na Tužilaštvo koje će pokrenuti postupak na osnovu Zakona o kršenju javnog reda i mira", potvrdio je za SportSport.ba Irfan Nefić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo.

Tako su potvređene informacije da je Risto Arnaudovski, nezadovoljan odnosnom trenera prema njemu, fizički napao trenera RK Bosna BH Gas Irfana Smajlagića, nakon čega je ovaj bio primoran pozvati i policiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije