Povreda Ilića, Bašić i Grahovac solidni

Keil bolji od Chamberyja

Povreda Ilića, Bašić i Grahovac solidni

A. Beganović

Srbijanski rukometni reprezentativac Momir Ilić povrijedio se na utakmici Lige prvaka između Kiela i Chamberyja, koju su popularne Zebre riješile u svoju korist rezultatom 35:23.

Šest minuta prije kraja utakmice prilikom jednog doskoka nakon šuta, Ilić je pao kao pokošen. Iznensen je s terena, a povrijedio je skočni zglob.

Još uvijek se ne zna koliko će odsustvovati, no u Kielu su uvjereni da će propustiti samo naredni susret njemačkog prvenstva. Međutim, mnogo toga biće jasnije nakon dodatnih liječničkih pretraga.

Treba istači da su na istoj utakmici solidan nastup u dresu francuske momčadi imali bh. reprezentativci, Nebojša Grahovac i Edin Bašić. Grahovac je sakupio 7 odbrana, dok je Bašić postigao 6 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.