Poznati svi parovi četvrtfinala Lige prvaka u rukometu

Dosta iznenađenja u osmini finala

Poznati svi parovi četvrtfinala Lige prvaka u rukometu

Danas su odigrane tri posljednje revanš utakmice osmine finala Lige prvaka u kojim su plasman dalje izborile ekipe od kojih se to nakon prvih utakmica i očekivalo.

Nantes je na svom terenu remizirao sa Meškov Brestom rezultatom 28:28, što mu je nakon pobjede 34:32 u prvom duelu u Bjelorusiji bilo dovoljno za plasman dalje.

Pick Szeged je došao do pirove pobjede nad Kielom rezultatom 28:27, što mađarskom timu nije mnogo značilo. Njemački tim je u prvoj utakmici slavio sa 29:22.

Još jednu pobjedu ostvario je i poljski Vive Kielce. Nakon što je u prvoj utakmici savladao rezervni tim Rhein-Neckara sa čak 41:17, večeras je prvak Poljske kao gost slavio sa 36:30 i tako se plasirao dalje s pomalo nevjerovatnim ukupnim rezultatom 77:47.

Podsjetimo, osmina finala bila je kobna za neke velikane poput Barcelone i Veszprema.

Parovi četvrtfinala Lige prvaka: Nantes - Skjern, Flensburg - Montpellier, Vive Kielce - PSG, Vardar - Kiel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi