Predstavljena himna Evropskog prvenstva
Hrvatska je domaćin smotre najboljih evropskih selekcija, od 12. do 28. januara

Januar je rezervisan za rukomet

Predstavljena himna Evropskog prvenstva

Hrvatski rukometni Savez i RTL Hrvatska predstavili su himnu Evropskog prvenstva za muškarce koje će se od 12. do 28. januara održati u Zagrebu, Splitu, Poreču i Varaždinu. Pod imenom „Na krilima pobjede“, Indira Levak dizat će atmosferu širom dvorana u kojima će 16 najboljih reprezentacija Evrope odlučivati o medaljama.

RTL Music okupio je tim poznatih hrvatskih kreativaca. Tekst pesme potpisuje sama Indira, muziku Branimir Mihaljević, a produkciju Branimir Mihaljević & Denz.

U pripremi je i snimanje spota te engleska verzija koja izlazi za dva nedelje.

Pjesma Prvenstva premijerno je predstavljena na društvenim mrežama RTL Televizije, Hrvatskog rukometnog saveza i Evropskog prvenstva, a svi navijači mogu je slušati na YouTube kanalu HRS-a, RTL Music i EHF EURO.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi