Kadić i Stojanović složni: Bit će teško, ali želimo pobjedu protiv Vogošće

Premijer liga BiH

Kadić i Stojanović složni: Bit će teško, ali želimo pobjedu protiv Vogošće

E. Oštraković

Rukometaši Slobode u okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na domaćem terenu igraju protiv Vogošće.

Danas je održana press konferencija, a medijima su se obratili Davor Kadić, trener Slobode, te golman Dražen Stojanović.

"U goste nam dolazi ozbiljna ekipa, koja ima dosta kvalitetnih igrača, sadašnjih i bivših reprezentativaca Bosne i Hercegovine. Respektujemo ih, ali imamo mnogo volje, želje i vjere u sebe. Želimo pobjedu kako bi se približili vrhu", rekao je Davor Kadić.

"Oni sigurno spadaju u sami vrh bh. rukometa i to će biti teška utakmica. Iskoristili smo pauzu za mini pripreme i utakmic dočekujemo u sjajnom raspoloženju. Želimo ostvariti petu pobjedu u prvenstvu i nastaviti pobjednički niz", rekao je Stojanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti