Trener ŽRK Mira

"Previše golova smo primili, realno je samo da Grude postignu 39"

M. Šljivak

Rukometašice Mire poražene su večeras na Ilidži od istoimene domaće ekipe u 22. kolu Premijer lige BiH.

Domaće igračice slavile su pobjedu od 39:34, a trener gostujuće ekipe Darko Gligorović tvrdi da je njegov tim primio previše golova večeras.

"Čestitam domaćinu na pobjedi. Mi smo imali peh u igri, imali smo dosta promašaja, malo odbrana, primili smo dosta golova i samo smo od Gruda mogli toliko primiti", rekao je Gligorović, te je dodao:

"Nismo se nadali porazu, nadali smo se čak i pobjedi u ovom duelu jer smo po kvalitetu tu negdje. Mi smo se malo uigrali, pobijedili smo Goražde, Dubicu, sve su to ekipe koje su bile ispred nas. Imamo još jednu utakmicu i mislim da ćemo ostati na trenutnim pozicijama", istakao je Gligorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi