Prosto nezamislivo: Dean Bombač postigao gol godine

U porazu Vive Kielcea od PSG-a

Prosto nezamislivo: Dean Bombač postigao gol godine

Rukometaši PSG-a razbili su u Poljskoj bivšeg prvaka Evrope Kielce s velikih 34:28 i na korak su do novog Final Foura Lige prvaka.

Poljsko Kielce i armija navijača u u žutom nisu imali previše razloga za veselje u subotu poslijepodne. Moćni PSG razbio ih je u njihovoj dvorani, poigrao se s njima, već u prvom poluvremenu postigavši 22 gola. Do kraja utakmice Poljaci su to ipak malo ublažili, no na uzvrat u Pariz putuju bez nade i s minus šest (34:28).

Bušili su PSG-ovi rukometaši Ivića i Szmala iz svih oružja, no autor najljepšeg poteza utakmice apsolutno je Dean Bombač. Slovenac u redovima poljskog prvaka na samom je početku utakmice zabio gol kakav se rijetko viđa na rukometnim parketima. Pogotovo kada na golu stoji legendarni Thierry Omeyer.

Igrala se deveta minuta utakmice, Kielce je krenulo u napad, vanjski igrači Poljaka napravili su duplo križanje, odvukli obranu PSG-a na desnu stranu, a onda lopta dolazi do Bombača. Slovenac fintira, kreće u skok šut, no obrana Parižana ga zatvara i kad se činilo da je akcija propala, Bombač izvlači nevjerojatan potez...

Možda i najbolji gol ove sezone u Ligi prvaka

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi