Vikend pun uzbuđenja, nastavljena velika borba za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine

Gosti upisali vrijedne trijumfe

Vikend pun uzbuđenja, nastavljena velika borba za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine

Haris Zilić

Takmičenje koje ove sezone nudi dosta uzbuđenja je Prva liga FBiH za rukometašice.

Do kraja nas očekuje velika borba za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a uzbuđenja nije nedostajalo ni ovaj vikend u utakmicama 12. kola.

Lider na tabeli ekipa Sloge iz Gornjeg Vakufa kao gost je u dramatičnoj utakmici savladala Bosnu Tešanj sa 27:28, dok je veliki gostujući trijumf ostvarila Turbina koja je bila bolja od Jedinstva sa 33:36.

U utrci za prvo mjesto ostala je i ekipa Goražda, a djevojke sa Drine su u ovom kolu bile bolje od RK Hadžići Interlogistic 2 rezultatom 35:27, Lokomotiva je bila bolja od Kraijne sa 43:21.

Lider je Sloga sa 22 boda, Turbina ima 20, a Goražde 16 i do kraja sezone nas očekuje velika bitka za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi