PSG bolji od Chamebryja, osam golova Edina Bašića

PSG bolji od Chamebryja, osam golova Edina Bašića

A. Beganović

U okviru 2. kola francuskog rukometnog prvenstva večeras su odigrana dva susreta, a u derbiju kola PSG je rezultatom 30:29 savladao Chambery.

Najefikasniji u redovima PSG-a bili su Fahrudin Melić i Daniel Narcisse sa po pet pogodaka, dok su Edin Bašić i Kevynn Nyokas sa po osam pogodaka bili najučinkovitiji kod Chamebryja, a Marko Panić se nije upisao u listu strijelaca.

U drugom večerašnjem susretu Dunkerque je bio bolji od Toulousea (31:27). Guillaume Joli sa sedam, te Baptiste Butto sa šest golova bili su najefikasniji kod pobjedničke momčadi, a Nemanja Ilić sa sedam pogodaka bio je najefikasniji kod Toulousea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.