"Korektno smo se razišli s braćom Burić i Malinovićem"

Glasnogovornica Izviđača

"Korektno smo se razišli s braćom Burić i Malinovićem"

A. Beganović

Rukometni reprezentativci Bosne i Hercegovine, Dejan Malinović, Benjamin i Senjamin Burić, od danas nisu više članovi HRK Izviđač, za SportSport.ba je potvrdila glasnogovornica kluba Marija Primorac.

"Ugovori s braćom Burić i Malinovićem su raskinuti i oni od danas nisu članovi našeg kluba. Imali smo sjajan odnos sa pomenutim rukometašima, no došlo je  vrijeme za rastanak. U nastavku karijere im želimo sve najbolje", izjavila je Marija Primorac za naš portal.

"S obzirom na ekonomsku situaciju i ostalim igračima su ponuđeni ugovori pod novim uslovima i očekujemo da  se oni izjasne o istim. Pripreme idu svojim tokom. Prvoj ekipi ćemo priključiti nekoliko polaznika naše akademije i vidjet ćemo koliko oni mogu u ovom trenutku. Pripreme ćemo obaviti u Ljubuškom i sigurna sam da ćemo nastavak sezone dočekati spremni", dodala je glasnogovornica Izviđača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.