"Prvi put od kako vodim ekipu da smo ovako loše izgledali"

Trener Dervente Zoran Dokić jasan

"Prvi put od kako vodim ekipu da smo ovako loše izgledali"

D. Rakanović

Rukometaši Dervente na startu Premijer lige BiH poraženi su na gostovanju od ekipe Maglaja rezultatom 33:25. 

Trener Dervente Zoran Dokić nije bio zadovoljan prikazanom partijom svojih rukometaša. 

'Čestitam ekipi Maglaja na zasluženoj visokoj pobjedi i svom prijatelju Mahmutu Obraliću. Nije mi se dopala predstava moje ekipe. Jako smo loše nastupili i ovo je prvi put od kako vodim Derventu da su ovako loše izgledali. Teško je naći odgovore na ovakvu predstavu ali baveći se ovim poslom moraću ih naći na bilo koji način', rekao je Dokić i dodao: 

"Mi imamo to što imamo od igrača. Ovo nije igrački kadar koji ima veliki potencijal međutim oni su dobro radili pripreme i ja očekujem da im se ovako nešto neće ponoviti barem dok sam ja trener, a gdje ćemo se na kraju plasirati to ostaje da se vidi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi