Rađa doveo Edhema Sirću

RK Bosna SO na pripremama u Sloveniji

Rađa doveo Edhema Sirću

Rukometaši sarajevske Bosne SO stigli su jučer u Krško na pripreme i odmah su odigrali kontrolnu utakmicu sa domaćom ekipom u kojoj su slavili sa 31:30, a Edhem Sirćo novo je ime u sastavu "studenata".

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine pripreme je nastavio u Sloveniji, gdje će, osim Krškog, snage odmjeriti i sa ekipama Cimosa i Gorenja. „Studenti“ će u Sloveniji biti do četvrtka, kada je zakazan povratak u Sarajevo.

Trener Vojislav Rađa odlučio je sastavu Bosne SO pridodati iskusnog desnog beka Edhema Sirću, koji je ranije nosio dres sarajevske ekipe i sigurno će biti veliko pojačanje uoči susreta osmine finala Kupa pobjednika kupova, koje Bosna igra sa sa ruskim Kaustikom koje će se 13. i 15. februara 2009. igrati u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.