Rađa: Iskoristiti brzinu protiv Rusa

Bosna SO sutra protiv Kaustika

Rađa: Iskoristiti brzinu protiv Rusa

Pred rukometašima Bosne SO sutra je prvi ispit u okviru osmine finala Kupa pobjednika kupova protiv ruskog Kaustika.

U taboru prvaka Bosne i Hercegovine najavljuju da su u potpunosti spremni za prvi od dva susreta sa drugoplasiranom momčadi ruskog rukometnog prvenstva.

-    Uspio sam smiriti svoje rukometaše, kako bi što opušteniji ušli u utakmicu sa Kaustikom. Nije nam potreban pritisak. Kaustik je, u to nema nikakve sumnje, veoma kvalitetna ekipa i zaslužuju svaki respekt. Njihovo glavno oružje je igra u odbrani. Igraju veoma čvrsto, sa puno kontakta, ali mi imamo dužu klupu i mnogo smo pokretljiviji u obje faze igre, pa tu vidim našu šansu, kazao je trener sarajevske ekipe Vojislav Rađa.

EHF je delegirao rumunski sudijski par, Roberta Harabagia i Silvia Stanescua, da sudi susret osmine finala KUPA POBJEDNIKA KUPOVA IZMEĐU BOSNE SUNCE OSIGURANJE I KAUSTIKA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije