Rađa najavljuje pobjedu

Bosna SO protiv Schaffhausena

Rađa najavljuje pobjedu

Pred rukometašima Bosne Sunce osiguranje sutra je jedna od najvažnijih utakmica sezone. „Studenti“ gostuju ekipi Kaddeten Schaffhausena u prvom susretu četvrtfinala Kupa pobjednika kupova.

-    Našu priliku u dvoboju sa Švajcarcima vidim u odbrani. U tom smo segmentu igre kvalitetniji i očekujem od svojih igrača da u fazi odbrane odigraju maksimalno angažovano, kako bi u prvom susretu izvukli što je moguće pozitivniji rezultat, uoči revanša na našem terenu, kazao je trener aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Vojislav Rađa.

Rađa smatra da njegovi izabranici mogu do pobjede u sutrašnjoj utakmici, čime bi, praktično, pitanje pobjednika bilo riješeno već nakon prve utakmice.

-    Schaffhausen je dobra ekipa, u to ne treba sumnjati, ali mislim da se radi o kolektivu koji mi možemo pobijediti. Tražiću od igrača da u susret uđu otvoreno i bez ikakvih kalkulacija, jer smatram da možemo do pobjede“, dodao je trener sarajevske ekipe.

Prema posljednjim informacijama, Rađa će u današnjem duelu moći računati na Petra Kapisodu, koji će biti u sastavu za meč. Prvi susret osmine finala rukometnog Kupa pobjednika kupova, između Kaddeten Schaffhausena i Bosne Sunce osiguranje igra se sutra, sa početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.