Rađa: Primili smo nedopustivo puno golova

RK Bosna SO slavila u Kotor Varoši

Rađa: Primili smo nedopustivo puno golova

U prvom susretu proljetnog dijela sezone u rukometnoj Premijer ligi Bosna SO je kao gost sa visokih 48:29 slavila kod Kotor Varoši.

Prvi susret 12. kola Premijer rukometne lige Bosne i Hercegovine aktuelni prvak BiH Bosna Sunce osiguranje slavila kod Kotor Varoši „košarkaškom“ razlikom od 19 golova (48:29) u posljednjoj provjeri pred dvomeč osmine finala Kupa pobjednika kupova protiv ruskog Kaustika.

Od samog početka na parketu je postojala samo jedna ekipa, a a rukometaši Kotor Varoši jednostavno se nisu mogli nositi da daleko kvalitetnijim „studentima“.

Trener sarajevske ekipe Vojislav Rađa, bez obzira na visoku pobjedu, ima zamjerke na igru svoje ekipe.

„Primili smo 29 golova, što je u susretu sa mnogo slabijim protivnikom kakav je Kotor Varoš nedopustivo. Ne zanima me što smo postigli čak 48 golova, jer smo previše primili i to je nešto što ćemo što prije morati popraviti u našoj igri“, kazao je trener Bosne SO za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije