Rađa: U Sarajevu će biti druga priča!

RK Bosna SO pokradena u Švajcarskoj

Rađa: U Sarajevu će biti druga priča!

Poraz od pet golova razlike (22:27) u prvom susretu četvrtfinala Kupa pobjednika kupova, nije previše uzdrmao rukometaše sarajevske Bosne SO, koji najavljuju pobjedu u revanšu u Sarajevu.

Schaffhausen je ostvario pobjedu od pet golova razlike pred svojim navijačima, dijelom i zbog „domaćinskog“ suđenja danskog sudijskog para, ali u taboru aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine smatraju da pet golova minusa nije nenadoknadiv zaostatak, pogotovo jer će „studenti“ u revanšu u Sarajevu imati, nadamo se, veliku pomoć sa tribina.

-    Ne volim previše komentarisati suđenje, ali ovo što su nam Danci napravili izlazi iz svih okvira sportskih i moralnih načela. Međutim, dobio sam sasvim jasan uvid u stvarni odnos snaga između nas i Schaffhausena i tvrdim da ćemo u Sarajevu, pred svojim navijačima, biti jedna sasvim druga priča. Očekujem pobjedu i prolazak dalje u revanšu“, kazao je trener „studenata“ Vojislav Rađa.

Revanš susret četvrtine finala rukometnog Kupa pobjednika kupova između Bosne Sunce osiguranje i Schaffhausena na programu je u subotu, 4. aprila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.