Rovčanin: U aprilu ćemo zvati još djevojaka, dat ćemo priliku svima, da u maju imamo čistu sliku

Selektor BiH za SportSport.ba.

Rovčanin: U aprilu ćemo zvati još djevojaka, dat ćemo priliku svima, da u maju imamo čistu sliku

H. Zilić

Selektor ženske rukometne reprezentacije Radan Rovčanin, objavio je spisak za prvo kontrolno okupljanje naših djevojaka.

Okupljanje je zakazano 15. marta u Lukavcu. Na spisku se nalazi 26 djevojaka, a drugo okupljanje će biti u aprilu, gdje će Rovčanin uputiti još poziva, tako da će sve djevojke na koje se računa dobiti priliku na kontrolnim okupljanjima.

"Stižem u nedjelju ili ponedjeljak u BiH, dok se čujem sa ljudima iz RSBiH. Prvo okupljanje je ovih 26 djevojaka, imat ćemo u aprilu novo okupljanje, uputit ćemo još poziva. Sve će djevojke dobiti priliku, ispoštovat ćemo sve. Tako da u maju imamo čistu sliku na koje djevojke se može računati u ovoj prvoj akciji, a to su kvalifikacije koje bi trebale početi krajem maja, tačnije prvi krug. Vidjet ćemo hoće li korona to dozvoljavati", rekao je Rovčanin za SportSport.ba.

Top Komentari

Pajver
Tebi valjaju samo ime i prezime
1 6
Lalaland
Gdje su sestre Gudelj i Vesna Tolic iz Bundeslige. Kesire igra treću ligu
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi