Ratko Nikolić se skrasio u Železničaru
Otkrio je i kako je došlo do dogovora sa novim klubom

Sjajni pivot ima novi klub

Ratko Nikolić se skrasio u Železničaru

Samir Mlaćo

Nekadašnji najbolji pivot svijeta Ratko Nikolić pronašao je novi klub. Naime, Nikolić je dogovorio saradnju sa srbijanskim Železničarom iz Niša i sigurno će biti veliko pojačanje za ovaj tim.

Nikolić je sretan zbog novog angažmana, a otkrio je i kako je došlo do dogovora.

"Prošle sezone sam nastupao za Šamot, ali ja sam sve vreme u treningu. Pozvali su me prijatelji Veselin Vujović i Ivan Šmigić, nisam mogao da ih odbijem, uprkos privatnim problemima koje trenutno imam. Ja Vuji nikada ne mogu da kažem „ne“. Oduvek sam imao poseban osećaj kada igram u Čairu, Niš mi je u srcu, doživljavam ga kao moj grad i biće mi drago da budem od neke pomoći Železničaru u predstojećim utakmicama".

Nikolić će debi upisati u subotu u 11. kolu SEHA Gazprom lige u duelu sa Vardarom iz Skoplja. Treba istaći da je ovaj iskusni pivot u našoj zemlji nastupao za Izviđač, Bosnu (S) i Borac (BL.).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi