Remi Chamberyja i Selestata, 7 golova Bašića, 1 Panića

Rukometno prvenstvo Francuske

Remi Chamberyja i Selestata, 7 golova Bašića, 1 Panića

A. Beganović

U okviru 11. kola francuskog rukometnog prvenstva večeras su odigrana dva susreta, a niti u jednom nije bilo pobjednika. Chambery i Selestat, te Nantes i Saint Raphael su podijelili bodove.

Chamebry pred svojim navijačima nije uspio savladati Selestat (35:35). Najefikasniji u redovima Chamberyja bili su Timothey N'Guessan sa devet, te bh. internacionalac Edin Bašić sa sedam golova, dok se Marko Panić jednom upisao u listu strijelaca.

S druge strane, kod Selestata najučinkovitiji su bili Pavel Podsiadlo sa 11, te Jordan Francois-Marie sa devet golova.

Nantes i Saint Raphael su također podijelili bodove (24:24). Kod Nantesa najefikasniji su bili Valero Rivera sa osam, te Alberto Entrerrios i Jorge Maqueda sa po pet golova, dok su Raphael Caucheteux sa devet, te Aurelien Abily sa šest golova bili najefikasniji kod Saint Raphaela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.