RK Borac ipak igra i Evropu i SEHA ligu

Sjajne vijesti za šampiona BiH

RK Borac ipak igra i Evropu i SEHA ligu

D. Vejo

Dobra vijest danas je stigla na adresu Rukometnog kluba Borac iz Banja Luke.

Naime, Velikan iz Gospodske igraće tri vrste takmičenja naredne sezone.

Prvo je ono u Kupu EHF, zatim SEHA liga i šampionat Bosne i Hercegovine. Ove informacije, potvrđene su od strane potpredsjednika kluba Marinka Umićevića koji nije krio zadovoljstvo.

"Svakako da smo ponosni na dosadašnji uspjeh, ali i činjenicu da ćemo od naredne sezone bitku voditi na čak tri fronta. U pitanju je SEHA liga, Kup EHF i prvenstvo BiH koje ćemo igrati paralelno sa ostalim turnirima. Banjalučka publika imaće dosta razloga za uživanje u čarima koje donose najbolji klubovi iz regiona", zaključio je Umićević.

Ovo bi moglo značiti da crnogorski stručnjak na klupi crveno-plavih Ratko Đurković ostaje u Banjaluci, imajući u vidu da je jedini uslov njegovog ostanka bio da Borac igra već navedena takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi