RK Gradačac opet slavio protiv Konjuha

Pripreme se nastavljaju

RK Gradačac opet slavio protiv Konjuha

Edmir Škorić

Rukometaši Gradačca su po drugi put u nekoliko dana došli do pobjede nad ekipom Konjuha iz Živinica u prijateljskom susretu. Domaći su slavili rezultatom 28:24.

U sportskoj dvorani Gradačačkoj sajma odigrana je sinoć zanimljiva utakmica, dosta neizvjesnija od one u Živinicama prije nekoliko dana, kada su rukometaši Gradačca kao gosti pobijedili sa osam razlike.

Sinoć su rukometaši Konjuha tokom čitavog meča održavali priključak i na odmor se otišlo sa dva gola prednosti za Gradačačane. Ipak, domaći igrači su imali u finišu više koncetracije i želje da dođu do pobjede, pa su kraj priveli sa četiri gola prednosti.

U srijedu slijedi nova provjera za izabranike Mehmeda Doborca, kada će u Gradačcu gostovati rukometaši Gračanice.

RK Gradačac - RK Konjuh Živinice
28:24 (12:10)
RK Gradačac: Šijaković 7, Osmanović 3, Taletović, Žarković, Sarajlić, Kadić, Marković 2, Doborac 4, Kulenović 4, Grbić 3, Halilković 1, Ignjić 4.
RK Konjuh: Ferhatbegović 7, Memić 2, Aljić 3, Ferhatbegović M. 3, Rahimić 3, Muhić A. 2, Mujanović 2, Muhić M. 2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.