RK Gradačac pobijedio u Živnicama

Pripremna utakmica

RK Gradačac pobijedio u Živnicama

Edmir Škorić

Rukometaši Gradačca u jeku su priprema za drugi dio sezone gostovali u Živnicama kod Konjuha i ostvarili pobjedu.

Gradačačani naporno treniraju i pripremaju se za proljetni dio prvenstva, gdje će imati zaista veliku borbu za opstanak u eliti bh. rukometa.

Sa nekoliko pojačanja trener Mehmed Doborac poveo je svoje momke sinoć u Živnice na noge Konjuhu. Rukometaši iz grada Zmaja od Bosne ostvarili su pobjedu od osam razlike (22:30), iako su na poluvremenu domaći rukometaši bili svega dva gola zaostatka.

U najboljem se svjetlu pokazao golman Djurić koji je stigao iz dobojanske Sloge ovog januara. Djurić je imao veliki broj odbrana, što pokazuje i broj golova u gradačačkoj mreži (22).

Nemaju Gradačačani puno odmora, budući da već u subotu putuju u Osijek kako bi odigrali i drugu svoju pripremnu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti