RK Gradačac protiv Metaloplastike

Test utakmica

RK Gradačac protiv Metaloplastike

Edmir Škorić

Pripreme rukometnog kluba Gradačac poslije osvojenog trećeg mjesta na Međunarodnom turniru u Zenici se nastavljaju sutrašnjom prijateljskom utakmicom protiv Metaloplastike iz Šabca.

U subotu (05. septembra) u dvorani Gradačačkog sajma crno-žuti će ugostiti RK Metaloplastiku iz Šabca. Upravo ova ekipa porazila je Gradačačane u prvoj utakmici turnira u Zenici, a Metaloplastika je do kraja i osvojila turnir pobjedom nad domaćim Čelikom 26:25.

Nakon loše i gre i poraza na otvaranju turnira od ekipe Metaloplastike,rukometaši Gradačca su smogli snage da u dobroj utakmici zasluženo pobijede mladu i kvalitetnu ekipu Splita.

Trener Mehmed Doborac u utakmici protiv Splita izveo je sljedeći sastav: Šečić, Šarić, Osmanović, Taletović, Puljizović, M. Doborac, Grbić, Halilković, Ignjić, Kadić, Isić, A. Doborac, Kešan, Sarajlić i Stojanović.

Napomenimo i to da je ulaz za sutrašnji spektakl u gradačačkoj Skenderiji besplatan, a meč počinje u 19 sati, kada će u tijeku biti fudbalska utakmica Armenije i Bosne i Hercegovine.

Pripremni susret:
Dvorana Gradačačkog sajma (19:00)

RK Gradačac - RK Metaloplastika Šabac

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti