RK Izviđač poražen u Metkoviću

Pripreme za nastavak sezone

RK Izviđač poražen u Metkoviću

Adnan Beganović

Nakon veoma lošeg prvog dijela sezone u rukometnoj Premijer ligi BiH, rukometaši Izviđača iz Ljubuškog su krenuli sa pripremama i odigravanjem prijateljskih utakmica.

RK Izviđač odigrao je u Metkoviću prijateljsku utakmicu sa drugoplasiranim timom hrvatskog rukometnog prvenstva, RK Metković.

Domaćini iz Metkovića bili su mnogo bolji i na kraju zasluženo slavili rezultatom 35:28 (18:13). Kod Ljubušaka najbolji su bili Dominiković sa 6 i Tabak sa 4 postignuta gola, dok je domaće predvodio sjajni Ćužić, koji je mrežu Ljubuškog zatresao 6 puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.