RK Leotar se razišao sa Simonovićem
Iako zauzimaju sjajno četvrto mjesto, Trebinjci ostali bez trenera

Premijerligaš bez trenera

RK Leotar se razišao sa Simonovićem

S. Mlaćo

Nakon 11. odigranih kola RK Leotar ostao je bez glavnog trenera. Iako Trebinjci nakon 11. kola imaju 21. osvojen bod, čelnici kluba odlučili su da raskinu saradnju sa dosadašnjim trenerom Milanom Simonovićem.

Prekid saradnje došao je nakon razgovora čelnika kluba i Simonovića, te se ambicije i planovi za nastavak saradnje nisu poklopili.

"Milan Simonović je ostavio duboki trag u našem klubu i mi mu želimo zdravlja i uspjeh u daljnjoj karijeri. Vrata našeg kluba su mu uvijek otvorena. U narednim danima ćemo imenovati novog šefa struke", saopštili su iz RK Leotar.

Leotar će u subotu u 12. kolu PL na svom parketu ugostiti Maglaj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi