RK Prijedor ostao bez lijevog beka

Savić napustio Prijedorčane

RK Prijedor ostao bez lijevog beka

D. Vejo

Trener premijerligaša Prijedora Dragomir Šaponja pod hitno će morati da pronađe rješenje na poziciji lijevog beka, s obzirom da je isto napustio Srđan Savić.

Razlog zbog kojeg je prvi strijelac kluba odlučio da napusti Prijedorčane leži u neizmirenim dugovima prema istom.

Međutim, on nije dugo čekao na to da pronađe novu sredinu. Ekipa Krajine iz Cazina odmah je pohrlila da u svoje redove dovede stamenog lijevog beka koji je danas počeo trenirati sa trinaestoplasiranim timom u Premijer ligi BiH.

Iz kluba poručuju, da su sve obaveze prema pomenutom igraču izmirene.

"Svu potrebnu dokumentaciju dostavili smo Registracionoj komisiji saveza kojom osporavamo prelazak u novu sredinu, dakle ostavljamo takvu mogućnost uz obeštećenje i čekamo konačnu odluku", kazao je Sportski direktor Prijedora, Aleksandar Miljuš.

Nakon prvog dijela najelitnijeg takmičenja u državi, Prijedor zauzima 12. poziciju sa 13 osvojenih bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi