RK Slavija startala sa pripremama

Radi se dva puta dnevno

RK Slavija startala sa pripremama

S. Mlaćo

Rukometaši Slavije su i zvanično startali sa pripremama za drugi dio šampionata u Premijer ligi BiH. 

Pod budnim okom i dirigentskom palicom stručnog štaba Borisa Tešanovića i Bojana Jolića, trenira se dva puta dnevno, kombinovano u teretani i sali.
Očekivanja od priprema i proljeTnog dijela sezona, prenio je za zvaničnu facebook stranicu kluba kapiten Mladen Vukadin.

"Pripreme su naporne ali svi to moramo proći ako mislimo da se što bolje spremimo, te da bi izbjegli povrede u toku prvenstva. Očekivanja su nam svima ista, a to je opstanak u PL. Većina igrača je ostala, i ubjeđen sam da mi i sa ovim domaćim kadrom možemo do opstanka. "
U pitanje ostanka u Slaviji se dovodio Marko Pandžić, no na kraju ovaj sjajni rukometaš će i narednu polusezonu nositi plavo-bijeli dres.
"Pripreme teku dobro, treniramo dva puta dnevno i svi momci su na okupu. Gledamo da se spremimo što bolje i da nastavimo tamo gdje smo stali, da se još bolje spremimo i probamo izboriti opstanak. Ja ostajem, bilo je tu par nesuglasica, ali smo se na kraju dogovorili. Biću dio Sokolova i naredne polusezone. Imamo dobar raspored po mom mišljenju, cilj je da opstanemo i mislim da to možemo ostvariti", istakao je Pandžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi