Rovčanin: Ponosan sam na djevojke, pokazale su karakter
FOTO: A. Čaušević

Izjava selektora Bosne i Hercegovine

Rovčanin: Ponosan sam na djevojke, pokazale su karakter

H. Zilić

Ženska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine prekvalifikacije za EP 2022 godine okončala je sa dva trijumfa i porazom i tako se na vrlo dobar način vratila na evropsku scenu nakon 12 godina pauze.

Nakon završetka turnira u Grčkoj komentar je dao selektor naše reprezentacije Radan Rovčanin.

"Završili smo i ovaj turnir. Nadam se da je zadovoljna rukometna javnost u BiH. Djevojke su pokazale da imaju karakter i moramo vjerovati u njih. Najviše mi je drago zbog njih, nadam se da će dati bolje rezultate u narednom ciklusu. Zaista sam zadovoljan nakon svega. Zahvaljujem se UO RSBiH na uslovima. Nadam se da na ovome nećemo stati, jer BiH ima materijala da se radujemo u budućnosti. Ovo će biti motiv i za klubove u BiH. Ponosan sam na ovu grupu djevojaka", rekao je Rovčanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi