Rukometaši Kaknja znatno pojačani
Nedžad Zaimović

Vratio se Nedžad Zaimović

Rukometaši Kaknja znatno pojačani

Rukometaši Kaknja dobili su jedno, ali vrijedno pojačanje. Riječ je o povraniku Nedžadu Zaimoviću, koji je prošle sezone igrao u hrvatskom prvoligašu Moslavini iz Kutine.

Zaimović je još zimus trebao pojačati Kakanj, ali klub nije izvršio kompletan iznos sredstava za izdavanje certifikata potrebnog za registraciju i njegov povratak je propao . Zahvaljujući razumijevanju načelnika općine Mensura Jašarspahića i Željka Bošnjaka, danas je na račun Hrvatskog rukometnog saveza uplaćen preostali iznos duga i Zaimović će u ponedjeljak dobiti potrebnu dokumentaciju i biti registriran za Kakanj.

Interesantno je istaći da je Zaimović kompletne pripreme obaviom sa zeničkim Čelikom, ali nezadovoljan minutažom na kontrolnim utakmicama i ponuđenim uvjetima, iznenada se predomislio i umjesto u novom premijerligašu, karijeru će nastaviti u matičnom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.