Rukometaši Konjuha u Živinicama savladali Čapljinu

Premijer lige

Rukometaši Konjuha u Živinicama savladali Čapljinu

Adnan Beganović

U Gradskoj dvorani u Živinicama većeras su rukometaši Konjuha u okviru 15. kola Premijer lige savladali Čapljinu (33:26).

Na samom otvaranju susreta nešto bolji su bili gosti iz Čapljine, koji su imali i četiri gola viška. Međutim, domaći se nisu predavali, te su do odlaska na odmor uspjeli preokrenuti rezultat u savoju korist (17:16).

Tokom cijelog drugog poluvremena Stolari iz Živinica su bili u prednosti, a susret je odlučen u posljednjih desetak minuta kada su domaći stigli i do viška od osam golova.

Hariz Begić sa devet, te Nermin Smajić sa pet golova bili su najefikasniji kod Konjuha, dok su Gordan Sutnon sa osam, te Ivan Jurković sa četiri gola bili najefikasniji kod Čapljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.