Rukometaši Sloge i Borca ne znaju za pobjedu

Vardar i Lovćem bolji od bh. predstavnika

Rukometaši Sloge i Borca ne znaju za pobjedu

A. Beganović

Niti u 6. kolu SEHA lige bosanskohercegovački klubovi, Borac iz Banja Luke i Sloga iz Doboja, nisu osjetili slast pobjede.

Naime, Borac je poražen na gostovanju kod Vardara (36:25), dok je Sloga na domaćem terenu pretrpjela poraz od Lovćena (33:29).

Vardar je bez većih problema na domaćem terenu savlado Borac. Izabranike Veselina Vujovića do nove pobjede  vodili su Nedanovski, Rajković i Lazarov, koji su postigli po pet golova, dok su Janković sa devet, te Delić sa pet golova bili najbolji kod Borca.

Sloga je u Tesliću dočekala Lovćen i nije uspjela doći do prve pobjede u regionalnom takmičenju. Slavili su gosti sa 33:29, a Marković i Jovetić sa po osam golova bili su najzaslužniji za pobjedu Lovćena, dok su Panić sa deset i Biljaka sa osam golova bili bolji od ostalih kod Sloge.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.