Rukometaši Sloge u Zenici savladali Čelik

Rukometaši Sloge u Zenici savladali Čelik

D. Kurbegović

U okviru 6. kola Lige 6 rukometaši Sloge su u Zenici savladali domaći Čelik rezultatom 32:27.

Rukometaši Čelika u jako važnoj utakmici u borbi za Evropu nisu uspjeli savladati Slogu. Većim dijelom susreta gosti iz Doboja su imali rezultatsku prednost, a na odmor su otišli sa zalihom od četiri gola (17:13).

Dobrom igrom u drugom poluvremenu Dobojlije nisu dozvolile Čeliku da im ozbiljnije zaprijeti i na kraju su sasvim zasluženo slavili.

Najefikasniji u redovima pobjedničke momčadi bili su Pavlov sa 14, te Beljić sa šest golova, dok je Dejanović imao 17 uspješnih intervencija.

S druge strane kod Čelika su najučinkovitiji bili Ivančev, Brkić i Kadić sa po šest golova, dok je Starčević imao 15 odbrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.