Bh. kadetkinje stigle u Zavidoviće na prvo kontrolno okupljanje

Odrađen i prvi trening

Bh. kadetkinje stigle u Zavidoviće na prvo kontrolno okupljanje

H. Zilić

Ova sedmica je prava rukometna u BiH.

U akciji su tri ženske selekcije naše zemlje. Seniorke i juniorke se okupljaju u Mostaru, dok će kadetkinje kontrolno okupljanje imati u Zavidovićima.

Upravo se danas okupila naša U17 reprezentacija u Zavidovićima, a naše rukometašice odradile su i prvi trening.

Selektorica Alma Hadžović, te stručni štab zajedno s Ajdinom Bukvićem i Teom Domuzom ovo okupljanje će iskoristiti za provjeru prve grupe igračice, a nakon toga bit će i drugo okupljanje, nakon čega ćemo imati jasniju sliku, koje će djevojke braniti boje naše kadetske reprezentacije u zvaničnim utakmicama.

Reprezentacija je sjajno dočekana u Zavidovićima, a organizator okupljanja je ŽRK Krivaja. Zavidovići su još jednom pokazali da su grad rukometa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi