Rukometašice Borca igrat će Kup EHF

Rukometašice Borca igrat će Kup EHF

Adnan Beganović

Aktuelne prvakinje Bosne i Hercegovine, rukometašice banjalučkog Borca, u narednoj sezoni predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na evropskoj sceni.

Naime, i pored teške situacije rukovodstvo ovog kluba odlučilo je da će za razliku od nekih prethodnih sezona, u ovoj ipak učestvovati u Kupu EHF.

Šesterostruke uzastopne prvakinje Bosne i Hercegovine dobile su podršku od grada Banja Luke, Ministarstva za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS, kao i od Rukometnog saveza BiH, tako da su gotovo osigurana novčana sredstva za učešće u Kupu EHF.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.