Rukometašice Zrinjskog darivale djecu sa posebnim potrebama
Foto: Bljesak.info

Human gest Plemkinja

Rukometašice Zrinjskog darivale djecu sa posebnim potrebama

Igračice aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine u rukometu, mostarskog Zrinjskog posjetile su danas Osnovnu školu za djecu sa posebnim potrebama, te osim ugodnog razgovora sa mališanima, darivali ih božićnim i novogodišnjim poklonima. 

Delegaciju Zrinjskog činile su predsjednik HŽRK Zrinjski Zdravko Vučić, trenerice Andrea Kolobara, Ana Vrančić, Tina Biokšić i Marijana Arapović te igračice Anita Azinović, Marija Cvitanović, Iva Vučić, Ivana Drežnjak, Marija Vučić, Maja Raič i Jelana Vrančić.

„Upoznata sam sa finasijskom situacijom u vašem klubu, zbog čega sam vam još i više zahvalna na današnjem posjetu i poklonima za našu djecu. Vaš posjet je veliki dar svima nama, a posebno ovoj djeci,“ kazala je direktorica Osnovne škole za djecu sa posebnim potrebama u Mostaru, Maja Mustapić.

„Ovo nije zadnja posjeta ovoj djeci, kada god budemo u mogućnosti sjetit ćemo ih se i sa njima podijeliti radost,“ izjavila je trenerica Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.